Glasbewassing

Glasbewassing

Monumentaal pand, kantorencomplex of rijtjeshuis u kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Onze ervaren glazenwassers zijn gediplomeerd en kunnen iedere klus aan. Wij bewassen naast uw ramen altijd het omliggende kozijnwerk, niet alleen vanuit visueel oogpunt, maar ook omdat dit de levensduur van het materiaal doet verlengen.

Met onze middelen en materialen komen wij overal!

Helder Facilitaire Diensten bezit naast diverse maten ladders ook over telescoop bewassing tot wel 21 meter hoogte en een hoogwerker. Telescoop bewassing is de ideale methode als werken met een ladder niet toereikend is, omdat dit de hoge kosten van een hoogwerker wegneemt en een streep loos resultaat oplevert. Werkzaamheden die een hogere afstand dan 21 meter hebben, daar zetten wij onze hoogwerker voor in. Geen vlekken, geen strepen en een 100% dekking in kwaliteit. Samen met u maken we een planning die sterk leunt op communicatie, efficiëntie en continuïteit.

Helder Facilitairen Diensten neemt graag met uw de mogelijkheden door.

  • Handmatig
  • Telescoop bewassing (tot 21 meter)
  • Bewassing vanuit een gondel
  • Bewassing met behulp van en hoogwerker

Wat is Tuckeren of Telescoop-Bewassing?

Regelmatig krijgen wij de vraag van klanten: Waarom trekken jullie de ramen niet droog na het bewassen? Telescoop-Bewassing is een methode om door middel van osmosewater en een telescoopsteel met daaraan vast een speciale borstel de ramen en omliggende kozijnen te bewassen.

Wat is Osmosewater?

Osmosewater is water waarin geen mineralen, kalk of dergelijken aanwezig zijn. Hierdoor krijgt u geen witte vlekken op uw ramen wanneer het water is opgedroogd. Daarnaast heeft dit water een sterker reinigend vermogen. Een belangrijk bijkomend voordeel van Telescoop-Bewassing is de efficiëntie in tijd en dus het tarief! Je hoeft immers geen ladder of hoogwerker te plaatsen!

Foto’s