Wie zijn wij

Wie is Team Helder

Helder Facilitaire Diensten is het schoonmaakbedrijf uit Alkmaar.

De naam Helder Facilitaire Diensten is gekozen omdat het zegt waar wij als team voor staan. Wij werken vanuit de opgebouwde ervaring met een efficiënte, no-nonsense stijl, dit vertaalt zich ook in de transparante communicatie die wij voeren met de opdrachtgever. Door de liefde voor het vak is kwaliteit tegen normale tarieven bij ons vanzelfsprekend.

Team Helder is gespecialiseerd op facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen de glasbewassing, gevelreiniging, reguliere schoonmaak en vloeronderhoud. Onze kenmerken zijn allesomvattend voor de visie die wij hebben op de facilitaire dienstverlening.

  1. Communicatie – U kunt ons altijd bereiken, 24 uur per dag, zeven dagen per week.
  2. Flexibel – Spoedklussen en calamiteiten? U kunt op ons rekenen.
  3. Karakter – Helder Facilitaire Diensten is een loyale, betrokken partij.
  4. Allround – U kunt ons voor alle facilitaire werkzaamheden inzetten.
  5. Duidelijk – Een vast contactpersoon die altijd bereikbaar is.

Voor meer informatie
Bel 072 – 820 09 07 of neem contact met ons op via email-adres info@helderfacilitair.nl of vul het contactformulier in.

Helder Facilitaire Diensten is vriend van De Waaier

Alt Text

Helder Facilitaire Diensten is vriend van De Waaier. De Waaier motiveert bedrijven om een actieve bijdrage te leveren aan hun maatschappelijke omgeving.​ De Waaier verbindt de vraag van maatschappelijke organisaties en het aanbod van betrokken ondernemers in een ‘match’ en maakt zo de regio en haar bewoners een stukje mooier en gelukkiger. Vrienden van De Waaier zoals Helder Facilitaire Diensten leveren handjes, kennis en materialen aan maatschappelijk organisaties. Hierdoor versterken zij de sociale cohesie in de regio.

Voor meer info: www.de-waaier.nl