Referenties

Referenties

Helder Facilitair is een zeer trouwe leverancier welke 2x in de week bij ons komt schoonmaken. De kantoren, de fabriek en 4x per jaar glasbewassing. En 1x per jaar in december een 0-schoonmaak welke grondig is en waardoor we elke jaar met een frisse start beginnen. Helder heeft een no-nonense mentaliteit, gewoon open en direct communiceren waar de kwaliteit van het werk hoog is. Kwaliteit wordt gewaarborgd middels aftekenlijsten en eens in de zoveel tijd een steekproefinspectie van de kwaliteitsmedewerker van Helder Helder is prettig in de samenwerking.

Ronald Engel
Coronam

Helder Facilitair maakt onze kantoren in Hoorn, Zaandam en Alkmaar al jaren keurig schoon, ook de nachtopvang in Alkmaar wordt grondig gereinigd. Het is fijn werken met Bas van de Klugt. Hij denkt goed mee en doet wat hij belooft. Op vaste tijden nemen we de lopende zaken door en passen aan waar nodig. Ook voor schilderwerk, tuinwerkzaamheden enz. kunnen we bij Bas terecht, hij zet de juiste vakmensen in.

Mieke Frans
Stichting DNO Doen

Helder Facilitaire Diensten is succesvol in het aanpakken van uitdagingen. Daarom zien wij het team van Helder graag komen op de monumentenwerf. Zij verzorgen het regulier schoonmaakonderhoud en de glasbewassing, maar ook voor klussen waar spoed achter zit kunnen wij dag en nacht rekenen op de flexibiliteit die wij gewend zijn van Helder Facilitaire Diensten.

Monumentenwerf Amsterdam

Wij VVE Hoefplan 1 kwamen in contact met Bas van Helder Facilitaire Diensten. Om de uitdaging aan te gaan om ons vervuilde dak schoon te maken, en met het team van Helder is dit gelukt geweldig. Ook kunnen wij bij calamiteiten op hun rekenen.

VVE Hoefplan 1
Alkmaar

Ik heb inmiddels al een aantal jaar ervaring met Helder Facilitair en ben zeer tevreden over hun werkwijze. In mijn werk kom ik met regelmaat huisvervuilingen en hording-problematiek tegen en dan werk ik graag samen met Helder Facilitair. Ze kunnen snel schakelen, denken mee voor oplossingen en zijn respectvol naar bewoners. Fijne netwerkpartner om mee samen te werken!

Bart Veer
GGD Hollands Noorden

Ik loop al enige jaren mee in de bouw en dan kom je op schoonmaakgebied nogal eens wat tegen. Zowel in positieve, maar ook zeker in negatieve zin. De kennismaking met Helder Facilitaire Diensten heeft de kijk op schoonmaak doen veranderen. Hun aanpak wekt vertrouwen en zeker, en het motto afspraak=afspraak is er eentje die staat! Na maarliefst 20 jaar hebben wij afscheid genomen van de vaste schoonmaker van ons kantoor en overige ruimtes. Na een duidelijke, of zal ik zeggen, \”heldere\” offerte doen de mannen van Helder nu alweer enkele maanden bij ons de schoonmaak. Het grote verschil: iedere start van de werkweek treffen wij een beduidend schoner en vooral frisser ruikend kantoor aan, SUPER! En dat ook nog eens tegen een veel lagere prijs! Wij van Bouwbedrijf Jac Tromp zijn helemaal om; niet alleen voor het kantoor maar zeker ook voor al het andere schoonmaakwerk dat bij onze activiteiten op het pad komt. Ga zo door met jullie serviceverlening. Ik beveel Helder Facilitaire Diensten dan ook van harte aan, want ze zijn helder in prijs, service, communicatie en natuurlijk kwaliteit.

Jeroen Glorie
Bouwbedrijf Jac Tromp B.V.